Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

FIFA: Κορυφαία ομάδα της Ωκεανίας μία... Ελληνική!


H κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της Ωκεανίας για τον αιώνα που πέρασε είναι …Ελληνική και θα τιμηθεί από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA). Πρόκειται για τη θρυλική "Ελλάς Μελβούρνης" ή, πληρέστερα, South Melbourne Hellas FC.

Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα του ερχόμενου μήνα (1/2/2010), στην πολυτελέστατη αίθουσα του "Χάρλινγκχαμ Κλαμπ" (Hurlingham Club), στο Λονδίνο (Φούλαμ), η FIFA θα τιμήσει τις κορυφαίες ομάδες των ηπείρων για τον αιώνα που πέρασε και πανάξια εκπρόσωπος της Ωκεανίας θα είναι η "Ελλάς" των τεσσάρων εθνικών πρωταθλημάτων, του παγκόσμιου διασυλλογικού κυπέλλου του 2000 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και των "τρελλών Ελλήνων" οπαδών.

Η μεγάλη γιορτή της 1ης Φεβρουαρίου διοργανώνεται από το τμήμα στατιστικής της ΦΙΦΑ (FIFA) και φέρει το όνομα "WORLD FOOTBALL GALA". Στην εκδήλωση έχουν κληθεί ο πρόεδρος της κυανόλευκης ομάδας Ηλίας Αθανασάκης και οι πρώην ποδοσφαιριστές της, Τζιμ Άμστρογκ και Πολ Τριμπόλι, μέλη και οι δύο της κυανόλευκης ενδεκάδας του αιώνα, που αναμένεται να ταξιδεύσουν στο Λονδίνο.Ο «Νέος Κόσμος» αναφέρει πως οι εκπρόσωποι της «Ελλάς» στο «WORLD FOOTBALL GALA 2010», θα είναι στο ίδιο τραπέζι με τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τις δύο ομάδες συνδέει μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας.


1 σχόλιο:

  1. There's SHOCKING news in the sports betting world.

    It has been said that every bettor needs to see this,

    Watch this now or quit placing bets on sports...

    Sports Cash System - SPORTS BETTING ROBOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή