Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ



Ακάθεκτος ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Με γοργούς ρυθμούς «ξεπλένεται» η Ελληνική Αστυνομία από τα εθνικά της σύμβολα, προκειμένου να περάσει στη νέα πολυεθνική της φάση.

Kατάργηση του σταυρού στο έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, πριν ένα χρόνο και τώρα, κατεπειγόντως διατάσσεται η αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών.

Ο Χρυσοχοϊδης με τη βιασύνη του υπηρέτη και τον ηδονικό ζήλο του «εκτελεστή» προωθεί τους νεοταξικούς σχεδιασμούς: Υλοποιεί το παλιό σχέδιο πρόσληψης αλλοδαπών στην Ελληνική αστυνομία.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από πολύ παλιά είχε αποκαλύψει και αναλύσει αυτό το σχέδιο το οποίο δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Σημίτης και δεν τόλμησε να βάλει σε εφαρμογή η Ν.Δ.

Η νέα κυβέρνηση δεν έχει τέτοιες αναστολές. Εξάλλου ο ρόλος που της έχει ανατεθεί είναι να «εκτελέσει» τάχιστα τα μοχθηρά σχέδια των πλανηταρχών.

Ο Χρυσοχοϊδης άρχισε ήδη να μας «πελεκίζει» ακούραστα και αχόρταγα, θέλοντας να διατρανώσει το πόσο «πιστός» και «υπάκουος» είναι στα υπερατλαντικά αφεντικά.

Αστυνομία αλλοδαπών γενιτσάρων

Αποκαλυπτικό κείμενο στην "Καθημερινή" με τον τίτλο:
«Ένταξη αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100047_16/01/2009_299530

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

«Την ένταξη αλλοδαπών δεύτερης γενιάς στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως μέσο καταπολέμησης του προβλήματος του ρατσισμού προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που διοργάνωσε χθες στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο κατά της βίας απ' όπου και αν προέρχεται. Την πρόταση διατυπώνει με δηλώσεις του στην «Κ» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι οι αλλοδαποί γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα τονίζει ότι σχετική εισήγηση έκανε πέρυσι στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο ομόλογός του της βρετανικής Σκότλαντ Γιαρντ

Διαφαίνονται πλέον καθαρά οι στρατηγικοί σχεδιασμοί που βρίσκονται πίσω από τη στοχοποίηση των Ελλήνων αστυνομικών. Το έχουμε, ήδη επισημάνει, σε πολλά κείμενά μας. Η ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών, δεν αφήνουν στο απυρόβλητο ΜΟΝΟ τις πραγματικές δομές της καπιταλιστικής εξουσίας (κτυπάνε το σύμπτωμα και όχι το αίτιο, το σαμάρι και αθωώνουν το γάιδαρο), αλλά προλειαίνουν το έδαφος για μια πολυεθνική αστυνομία γενιτσάρων.

Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν αποτελούν πλέον τόσο σίγουρα γρανάζια του κεφαλαίου, δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν τυφλά σε περίπτωση έντονων κοινωνικών συγκρούσεων. Βγαλμένοι μέσα από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, οι Έλληνες αστυνομικοί, όπως και ο στρατός υπόκεινται στις καταλυτικές πιέσεις και επιδράσεις των εκρηκτικών διεργασιών της ελληνικής κοινωνίας. Πάντα σε μεγάλες κοινωνικές αναστατώσεις προκαλούνται ρήγματα και μέσα στους κόλπους των εθνικών κατασταλτικών μηχανισμών. Σήμερα, αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό, γιατί αυτές οι εθνικές δομές των κατασταλτικών μηχανισμών, διαβρώνονται και αποδομούνται από τους υπερεθνικούς μηχανισμούς και τις υπερεθνικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο στρατηγικός, συνεπώς, στόχος της Νέας Τάξης, είναι να οικοδομηθεί μια αστυνομία μισθοφόρων γενίτσαρων από καθυστερημένους πολιτικά αλλοδαπούς, από αποκτηνωμένα όντα που να μην έχουν καμία ιστορική, πολιτισμική και συναισθηματική σύνδεση με την ελληνική κοινωνία.

Η δεξαμενή των αλλοδαπών, αποκτηνωμένων δούλων είναι γεμάτη…

Το σχέδιο της αλλοδαπής μετάλλαξης της ελληνικής αστυνομίας δεν είναι καινούργιο. Τώρα με τα γεγονότα της προβοκατόρικης «εξέγερσης» βαίνει σε τάχιστη υλοποίηση.

Το σχέδιο ήταν ένας από τους στόχους των κυβερνήσεων Σημίτη.

Αυτά που λέγονται σήμερα είναι ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των όσων είχαν χαραχθεί από τότε. Το έντυπο η «ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» τεύχος 28, το Δεκέμβριο του 2003, μιλάει καθαρά για «ένταξη μεταναστών στους κόλπους της αστυνομίας».
Διαβάζουμε, σχεδόν τα ίδια πράγματα και το 2003:

«Οι νέες κοινωνικές απαιτήσεις, αλλά και οι κίνδυνοι για την ανάπτυξη φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας που δημιουργούνται από την αναπτυσσόμενη πολυπολιτισμικότητα της ελληνικής κοινωνίας διαμορφώνουν το νέο τοπίο δράσης του αστυνομικού και επιζητούν την προώθηση μιας πολιτικής για την πολυμορφία και διαφορετικότητα, μέσα στην αστυνομία, που θα στοχεύει στην αύξηση της εκπροσώπησης των ποικίλων μειονοτήτων…».

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από τα πρώτα τεύχη επισημαίνει αυτά τα σχέδια. Έχει υπογραμμίσει πολλές φορές ότι η Νέα Τάξη και οι πλανητικοί μηχανισμοί εξουσίας θέλουν την πλήρη αποσάθρωση του ελληνικού κράτους και μια αστυνομία μισθοφόρων πραιτοριανών, που να μην έχει κανένα ΔΕΣΜΟ με την ελληνική κοινωνία: Εθνικό δεσμό, ταξικό δεσμό, ιστορικό, πολιτισμικό, συναισθηματικό δεσμό.

ΟΙ αλλοδαποί είναι η πρώτη ύλη για την κατασκευή των νέων πραιτοριανών.

Και η σημερινή υστερική στοχοποίηση των «μπάτσων» στοχεύει ακριβώς σε αυτό: Στη δημιουργία των αλλοδαπών πραιτοριανών που θα ξεπερνούν σε βαρβαρότητα και κτηνωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο…

πηγή:Ρεσάλτο

1 σχόλιο:

  1. παντα γενιτσαροι ηταν οι μπατσοι υποταγμενοι στους ιεραρχικα ανωτερους΄και σαφως τα συμφεροντα του κρατους και του καπιταλισμου εξυπηρετους, οτι εθνικοτητας και νανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή