Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Έλληνες ήρθε η ώρα να βγούμε στους δρόμους! Υπερκομματική κινητοποίηση για το μεταναστευτικό στις 24/1/10 - 12μμ - στο LEDRA MARRIOT



Τα χρονικά περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!! Αφυπνισθείτε Έλληνες!
Η Πρώτη κινητοποίηση έρχεται με πρωτοβουλία διοργάνωσης συλλαλητηρίου απο το ΛΑ.Ο.Σ την ΚΥΡΙΑΚΗ 24/1/10 ώρα 12μμ στο LEDRA MARRIOT, όπου έχει προγραμματισθεί "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ" με θέμα το μεταναστευτικό, απέναντι απο το Πάντειο στη Συγγρού.
Η Αμερικανόφερτη, ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΡΟΜΗ απο τον ΠΑΝΔΗΜΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ του Ελληνικού λαού, φέρνει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
Σκοπεύει, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!! μέσα σε 15 μέρες να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ελλάδα.
ΧΡΕΟΣ μας και ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ πια, η ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ για τη σωτηρία της Πατρίδος , όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το Σύνταγμα. Δεν υπάρχουν κομματικά λάβαρα, κομματικές συπάθειες. Υπάρχει ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ και η τιμημένη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ !
Κυβέρνηση των ΓΙΑΠΙΣ, το νόμο για το μεταναστευτικό.Ευκαιρία την ΚΥΡΙΑΚΗ ωρα 12.00μμ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ το ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μας παρών στη Συγκέντρωση στο LEDRA MARRIOT. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για τη σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
Ας δώσουμε "ραντεβού" ΤΙΜΗΣ απέναντι στην Πατρίδα. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για την Πατρίδα μας! Ανεξάρτητα από κόμματα! Ας φανούμε αντάξιοι της ένδοξης ιστορίας μας! Στις δύσκολες ώρες της Πατρίδας είμαστε όλοι μαζί!
Ας ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! -
Ενημερώστε τον κόσμο! Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!...


EΠΟΜΕΝΗ... ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 19.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΜΙΩΝ ΟΔΟΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου