Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ "ΤΑ ΝΕΑ"



ΕΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ....

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ....

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗ [ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛ ΜΑΛΛΟΝ] ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.


Κατάγεται από μια πρώην γαλλική αποικία, βρίσκεται στην Ελλάδα παράνομα. Μετανάστευσε εδώ – και έμεινε. Όλο του το σώμα είναι γεμάτο σημάδια από μαχαιριές και καύτρες. Αλλά όλα αυτά είναι «παράσημα» που «κερδήθηκαν» στο παρελθόν. Απόψε δεν φαίνεται να τον απασχολούν. Τουλάχιστον προς το παρόν. Το μόνο που ενδιαφέρει τόσο τον ίδιο όσο και τους υπολοίπους είναι να αποφασίσουν ποιες ομάδες και σε ποιο μέρος θα χτυπήσουν αυτό το βράδυ. Σήμερα είναι Σάββατο, οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης θα βγουν να διασκεδάσουν, να μεθύσουν και θα αποτελέσουν τα τέλεια θύματα για τους κλέφτες, που απλώς θα είναι εκεί, θα παρακολουθούν και θα περιμένουν να αδράξουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Φοράνε όλοι μαύρα. Τίποτα έντονο, τίποτα που να μπορεί να κινήσει υποψίες. Είναι περιποιημένοι, λεπτοί, ψηλοί, δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του εξαθλιωμένου μετανάστη που εκλιπαρεί για μια θέση στον ήλιο του δυτικού πολιτισμού μας. Η όψη τους σε κάνει να μην πιστεύεις ότι πίσω τους κρύβουν μια σκοτεινή ζωή. Άλλωστε, μπήκαν στη «δουλειά» από ανάγκη και έμειναν διότι τους εξασφαλίζει πολύ περισσότερα από την επιβίωση. Δεν κουβαλάνε τσάντες ούτε πολλά χρήματα. Και σίγουρα όχι όπλα. Στις τσέπες, τα απολύτως απαραίτητα: τσιγάρα, κινητά, κλειδιά, μια τηλεκάρτα κι ένα μισοσπασμένο ψαλίδι. Τίποτα μεμπτό.



http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=84&artid=4556699

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ.


ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.


ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ''ΧΑΡΕΣ'',ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ,ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ.


ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ....

Κανείς δεν υποψιάζεται ότι μέσα σε αυτή την πόλη κρύβεται μια άλλη, το ίδιο ζωντανή και δυναμική, ωστόσο πολύ πιο επικίνδυνη. Κι όσο οι κάτοικοι αυτής της πόλης θα κοιτάζουν γύρω τους καχύποπτα, θα φοβούνται και θα οχυρώνονται πίσω από διπλοκλειδωμένες πόρτες, κάποιες φιγούρες κρυμμένες στο μισοσκόταδο θα περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία...

Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΜΑΣ ....ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ........

ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ......

πηγή:vendeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου