Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ?


Οι επόμενες εθνικές εκλογές (του 2013) θα γίνουν με βάση την απογραφή του πληθυσμού το 2011. Ο ισχυρισμός που δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες έχει ομολογουμένως, λογική βάση: «Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι’ αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005. Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.»Συμφωνούμε ότι η παραπάνω φιλοδοξία/διαστροφή, βρίσκεται στο μυαλό πολλών μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχει ο εθνοκτόνος νόμος στην πατρίδα μας. Άλλωστε η κομματική λογική της «εξουσίας με κάθε μέσο» έχει εφαρμοσθεί ξανά στο παρελθόν και πάλι εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι πρέπει κάποιοι –εκ δεξιάς – να εκμεταλλεύονται πολιτικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Αντιθέτως θα έπρεπε να σκέφτονται πολύ πριν μιλήσουν! «Ξεχνούν» όλοι αυτοί πότε ξεκίνησε η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα; «Ξεχνούν» τα 6 χρονάκια της γαλάζιας διακυβέρνησης και τον Προκόπη Παυλόπουλο που ευχαριστούσε δημοσίως τους λαθρομετανάστες; Όχι δεν μπορεί να είναι τόσο αφελείς, φυσικά και θυμούνται. Απλώς κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν πολιτικά οφέλη προυσιάζοντας την Ν.Δ. ως κάτι διαφορετικό από το ΠΑΣΟΚ! Φτάνουν μάλιστα και στο σημείο να ψυθιρίζουν πως η Ν.Δ. θα διοργανώσει συλλαλητήριο για το θέμα της ιθαγένειας. Ας είμαστε ρεαλιστές: Αν η Ν.Δ. έβγαζε στον δρόμο χιλιάδες Έλληνες για το ζήτημα της ιθαγένειας, θα είχαμε το θάρρος να επικροτήσουμε μια τέτοια κίνηση. Όμως έχουμε δεκάδες λόγους να πιστεύουμε πως αυτό αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Η Ν.Δ. θα αρκεστεί σε «ήπιες αντιδράσεις» κοινοβουλευτικού επιπέδου που δεν απέχουν και πολύ από τα «πυροτεχνήματα» – τύπου υπογραφών – του κόμματος Καρατζαφέρη.

Η πικρή αλήθεια είναι πως τα κόμματα του κοινοβουλίου διχάζουν τους Έλληνες την ώρα που θα μπορούσαν να γίνουν παλλαϊκά συλλαλητήρια όπως το 1993 με την Μακεδονία. Να σημειώσουμε τέλος την απόλυτη ΣΙΩΠΗ εκ μέρους της επίσημης Εκκλησίας που σε άλλες εποχές θα πρωταγωνιστούσε. Εκτός ορισμένων ΛΑΜΠΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ που μιλάνε ανοικτά κατά του νομοσχεδίου, η επίσημη Εκκλησία ίσως προσδοκά με την σιωπή της τους… «νέους Χριστιανούς» – κατά τους νέους «Έλληνες» του Γιωργάκη! Αντ’ αυτών βέβαια, η Ελλάδα θα αποκτήσει μερικά εκατομμύρια φανατικών μουσουλμάνων για να μπορούμε κι εμείς να είμαστε «προοδευτικοί» με την βούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου