Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ.

Και δυστυχώς σ αυτή την επίθεση, η Ελληνική κυβέρνηση διεκδικεί το ρόλο του θλιβερού πρωταγωνιστή.

Πρόκειται για την κυβέρνηση που προεκλογικά ήθελε 2,5 δις για να λύσει τα ανορθώσει την εθνική οικονομία, και αμέσως μετά τις εκλογές ξεβρακώνει την εθνική μας αξιοπρέπεια, τηρώντας στάση υποτέλειας και δουλικότητας στους «ελεγκτές» της νταβατζοπαρέας.

του Κ . ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για την κυβέρνηση του "εμπειρότατου" και πολυδιασυνδεδεμένου υπουργού εξωτερικών, που ως πρωθυπουργεύων θα αναβάθμιζε το κύρος της χώρας, και που αμέσως μετά τις εκλογές ανεδείχθη σε θλιβερό καρπαζοεισπράκτορα των «οίκων», των υπουργίσκων, ακόμα και των τριτοκλασάτων παραγοντίσκων των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Πρόκειται για την κυβέρνηση που δε «χρωστούσε σε κανέναν», και αμέσως μετά τις εκλογές αναγόρευσε σε κυβερνητική πολιτική τη διαχείριση των γραμματίων που ξεπληρώνει σε Μ.Κ.Ο και κάθε λογής νταβατζήδες που βγάζουν τη χώρα στο σφυρί, μαζί και την αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη.

Πρόκειται για μια κυβέρνηση τραγέλαφο, που έκανε την επικοινωνιακή μπουρδολογία επιστήμη, αφού μέσω αυτής επιχειρεί να συγκαλύψει την επιχειρησιακή της ανεπάρκεια, την προχειρότητα στο σχεδιασμό, τη διαχειριστική της ανικανότητα, και πάνω απ όλα την πολιτική της εξάρτηση από τα συμφέροντα εκείνων που επιλέγουν και της υπαγορεύουν διαδρομές που θέτουν την Ελλάδα στον πλέον επικίνδυνο κατήφορο στη σύγχρονη πολιτική της ιστορία.

Αν το έργο αυτής της κυβέρνησης το χαρακτηρίσουμε με τη λέξη ΑΙΣΧΟΣ, τότε η ελληνική γλώσσα θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως φτωχή για να περιγράψει αυτό που συντελείται σήμερα στον τόπο.

Το δίλημμα λοιπόν για όλους μας είναι σαφές…
Είναι πιεστικό…
Είναι ξεκάθαρο.

Θα επιτρέψουμε στην παροπλιστική κινδυνολογία να οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία σε μια άνευ όρων παράδοση της στα σχέδια για την απορρύθμιση της ζωής μας που θα έχουν σαν φυσική συνέπεια έναν λαό αλυσοδεμένο και ανήμπορο να αντιδράσει στις συντονισμένες επιθέσεις τους με στόχο τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά του???

Θα επιτρέψουμε στους Ευρωπαίους βρικόλακες να στρογγυλοκαθίσουν ως αφεντικά στη ζωή μας και με όχημα τα λογιστικά ελλείμματα να χαλιναγωγήσουν και να εκτρέψουν την καθημερινότητα και το μέλλον μας, στη λογική της απόλυτης δουλοπρέπειας και της υποταγής???

Θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε ένα πολιτικό σύστημα άβουλων, άτολμων, ανικάνων και παραδομένων στα υπερεθνικά κελεύσματα, να λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος επιβολής των επιλογών της Νέας Τάξης και όχι ως υπερασπιστής της εθνικής μας αξιοπρέπειας???

Ή θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί με στόχο την παραδειγματική ανατροπή του???

Το δίλημμα είναι ΣΑΦΕΣ… και η απάντηση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ.

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ο καθένας από μας ας διαλέξει αν θα παραιτηθεί από το καθήκον που του αναθέτει η ίδια η ιστορία, προκειμένου να φορτώσει στα παιδιά του το πιο ολέθριο αύριο που τους επιφυλάσσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου