Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Τι παίζεται για την Ελλάδα... Ο Σόρος και πόσο μας επηρεάζει...









Tην Πρωτοχρονιά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Γιώργος Παπανδρέου την πέρασε με τον κ. Στέλιο Ζαβό, τον επιχειρηματία ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε καλέσει τον Σόρος να μιλήσει στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Είναι γνωστή η σύνδεση Ζαβού -Σόρος και με ποιο τρόπο οι εντολές του Σόρος φθάνουν στην καρδιά της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Αυτό δεν θα σήμαινε τίποτε το ιδιαίτερο εάν δεν υπήρχαν περίεργα γεγονότα που προηγήθηκαν για να δούμε και να τα συσχετίσουμε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την σαρωτική νίκη, χωρίς να έχει πει τίποτα σχετικό προεκλογικά, κάνει διάφορες βιαστικές αλλά καθοριστικές κινήσεις ώστε να μην υπάρξει αντίδραση.

Καταργεί το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης που συμβολικά είχε δομήσει ο πατέρας του για να υποδηλώνει την αντίθεση μας στις παράλογες απαιτήσεις των Σκοπίων.

Καταργεί το Υπουργείο Αιγαίου που επίσης είχε δομήσει ο πατέρας του για να υποδηλώνει την κυριαρχία μας στο Αιγαίο.

Καταργεί το Ναυτιλίας και το Τουρισμού που είχαν το συντονισμό και τη στρατηγική πολιτική για τις δύο κύριες πήγες πλούτου για τη χώρα μας.

Όλα αυτά τα παρουσίασε σαν περιστολή των έξοδων και δεν καταλαβαίνουμε ότι προετοιμάζεται "περιστολή" της Ελληνικής επικρατείας.

Και να γιατί ...

Σύντομα εμφανίζεται το σχέδιο Καλλικράτης που σημαίνει το κόψιμο της Ελλάδος σε μεγάλες περιφέρειες με μεγάλες δικαιοδοσίες στους περιφερειάρχες. Κάτι σαν μικρά κρατίδια.

Συγχρόνως ο Παπανδρέου δηλώνει ότι θα " κερδίσουμε το στοίχημα" που σημαίνει θα δώσουμε ιθαγένεια στους μετανάστες !

Αυτά τα δύο γεγονότα συνδέονται?

Με άλλα λόγια 3,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, χωρίς καμιά διαδικασία, χωρίς καμιά καταγραφή και σύντομα με την ιθαγένεια θα δικαιούνται και ένα κομμάτι από την Ελλάδα.
Εισέβαλαν δηλαδή στο σπίτι σας και τώρα απαιτούν να συγκατοικήσετε. Αργότερα θα σας διώξουν από αυτό...

Και το εύλογο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν π.χ. ο περιφερειάρχης της Μακεδονίας -Θράκης θα μαζέψει όλους τους μετανάστες μουσουλμάνους στην περιοχή του που θα ψηφίζουν ό,τι θέλουν και βέβαια με πρώτη ευκαιρία θα ζητήσουν την ανεξαρτησία της Μακεδονίας-Θράκης?

Μήπως κάποιος κατάλληλος εγκάθετος περιφερειάρχης θα το ανακηρύξει (με το αζημίωτο) στον κατάλληλο χρόνο... ανεξάρτητο κρατίδιο με την υποστήριξη του Σόρος και της Αμερικής βέβαια?

Φαίνεται ότι οι Αμερικάνοι γλυκάθηκαν με την επιτυχία τους να διαμελίσουν την Γιουγκοσλαβία και να αρπάξουν ένα μέρος της, το Κόσοβο και να το κάνουν το απόλυτο προτεκτοράτο τους και τους άνοιξε η όρεξη. Στο Κόσοβο έχουν φτιάξει οι Αμερικανοί τη μεγαλύτερη βάση που υπάρχει στην Ευρώπη. Τι την θέλουν άραγε, να την κοιτάζουν?

Η Βοσνία δέχεται τρομερές πιέσεις και έχει σχεδόν υποταχθεί στα Αμερικάνικα κελεύσματα, τα Σκόπια που αποτελούν την συνεχεία του προτεκτοράτου είναι ήδη στα δίχτυα τους, τους χρειάζεται ακόμα για να ολοκληρώσουν τη λωρίδα γης Βοσνία-Κόσοβο-Σκόπια, ένα μικρό κομμάτι που θα "κολλήσει" στα Σκόπια και θα τους δώσει έξοδο στο Αιγαίο με δυνατότητα ελλιμενισμού των πλοίων της Αμερικής και του Ισραήλ σε ένα νέο λιμάνι στη Μακεδονία.

Και ο Σόρος φροντίζει να το πάρει και αυτό η Αμερική. Να γιατί τελευταία μας επισκέπτεται συχνά με την κάλυψη του κ. Ζαβού.

Τι είπανε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο κ.Ζαβός κανένας δεν έμαθε ούτε και θα μάθει ποτέ.

Η Αμερική θέλει να αποκτήσει αεροπορική βάση σε ασφαλές σημείο, με δικούς της ανθρώπους και χώρες πλήρως υποταγμένες (η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Κρήτη δεν τους κάνει διότι είναι χώροι ασταθείς). Ενώ στα τέσσερα μικροκρατίδια θα έχουν πλήρη έλεγχο.

Ήδη στο Κόσοβο απαγορεύεται να μπαίνουν Γιουγκοσλάβοι! Στην πρώην πατρίδα τους!

Ακόμα θέλουν να αποκτήσουν βάσεις ελλιμενισμού στο Αιγαίο για τις επιχειρήσεις τους στην περιοχή και κυρίως για την υποστήριξη του Ισραήλ εν όψει της αναμενόμενης επίθεσής του στο Ιράν.
Παράλληλα θέλει να εμποδίσει την Ρωσία να βγει στο Αιγαίο.
Από την άλλη μεριά η κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου από την Ρωσία παγώνει με αστείες δικαιολογίες, αυτό το έργο δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα.

Για να επιτευχθεί όμως όλο αυτό το σενάριο χρειάζεται σχεδιασμός και τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την παρέα του, Δραγώνα, Διαμαντοπούλου, Πανάρετος, Δρούτσας, Σαμαράς κτλ. ενήμεροι του τι τους ετοιμάζουν οι φίλοι τους οι Αμερικάνοι ή είναι συνειδητά συνυπεύθυνοι και έχουν αναλάβει την εκτέλεση του έργου? και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνενωτικά συναινετικός?

Βέβαια η σούπα δεν δένει πάντοτε και μπορεί να έχουμε παρατράγουδα.

Ήδη η Τουρκία έχει σηκώσει κεφάλι και θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο προς την Ελλάδα, η Ρωσία αγωνιά και κάνει βήματα προσεκτικά στην διεθνή σκακιέρα προσπαθώντας να κρατήσει τις διεθνείς ισορροπίες. Φλερτάρει με την Αμερική αλλά τελικά θα συμμαχήσει με την Κίνα ή με την Ευρώπη?

Η Κίνα εξοπλίζεται με ταχύτατους ρυθμούς και εάν οι καπιταλιστέςς δεν προλάβουν να διαφθείρουν τους ανωτάτους λειτουργούς της (έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα φαινόμενα) σύντομα θα κάνει μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική βασισμένη στην στρατιωτική της υπεροπλία. Δείτε παρακάτω αυτή την στρατιωτική δύναμη.

Ποιον φοβούνται ο Σόρος και οι πίσω από αυτόν?
Μόνο την Κίνα...




http://udemand.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου