Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Δυναμική Παρουσία στο μνημόσυνο του Στρατηγού ΔιγενήΜε πλήρη επιτυχία έληξε πριν απο λίγο το ετήσιο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό.

Για ακόμη μια φορά αίσθηση προκάλεσε η πειθαρχημένη και μαζική παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.), οι οποίοι ανέλαβαν το κεφάλι της καθιερωμένης πορείας απο τον Ιερό Ναό του Αγιού Νικολάου εως το κρυσφήγετο του Στρατηγού.

Ο κόσμος έδειξε να είναι με το μέρος των αγνών και ασυμβίβαστων Ελλήνων, αψηφόντας επειδικτικά τις στημένες νεολαίες των πολιτικάντηδων της υποχώρησης και τους πληρωμένους επαγγελματίες "πατριώτες" που για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν στα πλαίσια του ψηφοθυρικών τους επιδιώξεων.

Το μνημόσυνο έληξε με τον Εθνικό Ύμνο με τους Εθνικιστές να παραμένουν σε στάση προσοχής, αψηφόντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ο Εθνικισμός όμως, δεν αρχίζει ούτε τελιώνει απο τα μνημόσυνα και για αυτόν τον λόγο οφείλουν όσοι ασπάζονται τις Ιδέες του Έθνους και της Φυλής να πυκνώσουν στις τάξεις μας, που πληθένουν καθημερινώς.

ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΓΕΝΗΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου