Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ


Μια επίσκεψη στον Ιερότερο τόπο της Ελλάδος, αυτόν με την παγκόσμια φήμη, μας γέμισε οργή. Η περιοχή της Ακροπόλεως, με τον Άρειο Πάγο, την Οδό των Παναθήναιων, τα Ιερά των Αρχαίων Θεών, το πιο "φυλασσόμενο" αρχαιολογικό μνημείο της χώρας, έχει βανδαλιστεί τα τελευταία χρόνια, όσο ποτέ πριν. Η "αστική τέχνη" του "παίρνω-ένα-σπρέι-ή-ένα-μαρκαδόρο-και-βρωμίζω-κάθε-επιφάνεια-με-τις-αηδίες-μου", από νεοβαρβάρους αναρχικούς, πρεζόνια, αλβανούς χιπχοπάδες, άραβες, κούρδους και λοιπούς μελλοντικούς "έλληνες" (όρεξη να'χεις να ψάχνεις τις "υπογραφές"), ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Από δεκάδες φωτογραφίες που τραβήξαμε, παραθέτουμε ενδεικτικά (κλικάρετε για καλύτερη ανάλυση):





Εάν το κράτος δεν αναλάβει άμεσα τις ευθύνες διαφύλαξης της κληρονομιάς του Έθνους που το δημιούργησε, ας μην εκπλαγεί αν τις αναλάβουν οι πολίτες.

Στην 2η φωτογραφία, του σπηλαίου του Αρείου Πάγου (όπου, αν και περιφραγμένο, συχνά αράζουν λαθρομετανάστες για κολατσιό και ύπνο), διακρίνεται και ο πόνος του "καλλιτέχνη" αναρχικού και αντιρρησία στράτευσης, ο διαγεγραμμένος κέλτικος. Στην 7η φωτογραφία, διακρίνεται αχρησιμοποίητη σκοπιά φύλακα, κενή μόνιμα. Μελετήστε τις εικόνες και θα διακρίνετε πολύ περισσότερα - κυριολεκτικά και μεταφορικά, μιας και δεν είναι η μοναδική περίπτωση



http://antepithesh.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου