Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

22.000 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης έχει ήδη δώσει το ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ σε χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συνεχίζει να δίνει την στιγμή που άνεργοι Έλληνες, επί χρόνια γραμμένοι στον ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΑΚΟΜΗ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σε ντοκουμέντο που παρουσίασε σήμερα στο Extra3 ο κ. Σπίνος, ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 800 EURO ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΣΚΗΝΙΤΗΣ!!!

Μάλιστα κύριοι...στις εφορίες, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΚΗΝΙΤΗΣ Ή (άκουσον άκουσον) ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ.

Ο αλβανός λαθρομετανάστης λοιπόν ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ότι κατοικεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ και συμπλήρωσε την ειδική ένδειξη "ΣΚΗΝΙΤΗΣ". Και μάλιστα έλαβε το ποσο των 800 ΕΥΡΩ!

Ποιος ταχυδρόμος βρήκε την....σκηνή του;

Που μπορεί ένας πολίτης να τον βρεί κάπου στην εθνική Πατρών - Πύργου;

Τραγελαφικές καταστάσεις από το ΦΙΑΣΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ τέτοιες φορολογικές δηλώσεις έχουν κατατεθεί και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εχουν ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΣΚΗΝΙΤΕΣ (κατοικούν κάπου σε σκηνή) και ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ (κατοικούν σε αγρούς ή τροχόσπιτα) ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΤΕΤΣΙΤΕΣ!!!


Πηγή: http://hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου