Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ή ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ:

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ.


ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.


ΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.

Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ. Στίς στολές θα επιτρέπεται να φέρουν ΜΟΝΟ (στίς επωμίδες) τον αριθμό μητρώου των Αστυνομικών, προκειμένου να αναγνωρίζονται ευκόλως και να ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ , να ΜΗΝΥΟΝΤΑΙ, να ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ αναλόγως.

Δεν σας περιγράφω την ΟΡΓΗ των Αστυνομικών κατά αυτής της απόφασης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Πακιστανού πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου