Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...ΨΕΥΤΕΣ!


Δεν ανεχόμαστε άλλο δούλεμα κύριοι του ΠΑΣΟΚ
Όσοι παρακολούθησαν χθες την πολιτική εκπομπή της ΝΕΤ, θα κατάλαβαν πως το βασικό προσόν ενός πολιτικού είναι να μπορεί να συμπεριφέρεται ως δικηγόρος…! Δηλαδή να λέει ψέματα, αλλά να τα λέει με τέτοιο τρόπο που στο τέλος να τα πιστεύει και ο ίδιος.
Ειλικρινά αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ο, συμπαθής κατά τα άλλα, κ. Ευθυμίου πίστευε αυτά που έλεγε χθες στην πολιτική εκπομπή του κρατικού καναλιού. Συγκεκριμένα ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Παναγιωτόπουλος έλεγε το αυτονόητο, ότι με το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια ουσιαστικά προσκαλούμε όσους θέλουν να έρθουν παράνομα στη χώρα και σε 5 χρόνια να γίνουν Έλληνες, ο κ. Ευθυμίου προσπαθούσε να μας πείσει πως το σκεπτικό του ΠΑΣΟΚ με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι το τελείως αντίθετο! Και πως με αυτό το νόμο θα καταπολεμηθεί η λαθρομετανάστευση!! Δηλαδή οι κυβερνώντες νομίζουν πως εξουσιάζουν χαζά πρόβατα!! Βέβαια αν κρίνουμε από το γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι είναι τώρα κυβέρνηση του τόπου… μάλλον έχουν δίκαιο.
Μάλλον είμαστε πρόβατα που δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται! Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοια ψέματα από έναν άνθρωπο και μια κυβέρνηση που ψηφίστηκε για να υπηρετεί τον Έλληνα και το εθνικό συμφέρον; Είναι δυνατόν εσείς οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να ανέχεστε να σας δουλεύουν τόσο πολύ; Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε κ. Ευθυμίου πως το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι «κράχτης» λαθρομετανάστευσης; Όταν μέσα σε 5 χρόνια και με ελάχιστες προϋποθέσεις δίνετε ιθαγένεια, ούτε καν υπηκοότητα, σε ανθρώπους που εισέρχονται παράνομα στην χώρα, τι περιμένετε να γίνει; Να αρνηθούν να οι ίδιοι για λόγους ευθιξίας να γίνουν Έλληνες; Μήπως περιμένετε να μας λυπηθούν οι ίδιοι και να μην έρθουν με τόσο χαλαρή νομοθεσία; Όταν προτείνετε το πιο χαλαρό σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, και συνυπολογίζοντας πως η χώρα μας αποτελεί πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών, αλλά και το ότι γύρω μας έχουμε γείτονες που πολύ θα ήθελαν να συνεχίσουν την προσοδοφόρα δραστηριότητα της εμπορίας ανθρωπίνων ψυχών, όπως οι Τούρκοι, τι περιμένετε; Περιμένετε να μειωθεί η λαθρομετανάστευση; Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ή εσείς είστε τελείως ανίκανοι και δεν ζείτε σε αυτή τη χώρα και δεν αντιλαμβάνεστε την ζημιά που πρόκειται να κάνετε στο έθνος που σας ψήφισε για να το υπηρετείτε, ή μας περνάτε για πολύ βλάκες! Επειδή όμως εμείς δεν σας έχουμε για ανίκανους αλλά αντίθετα για πολύ έξυπνους και ικανούς, μάλλον ισχύει το δεύτερο. Μάλλον θεωρείτε πως ο Ελληνικός λαός τον οποίο κυβερνάτε, είναι χαζός! Τι απομένει; Μια διάψευση ή μια επιβεβαίωση των «πιστεύω» σας. Εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να σας αποδείξουμε πως κάνετε λάθος! Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι ενάντια σε αυτό το εθνοκτόνο σχέδιο! Πρέπει όλοι μαζί να αντισταθούμε! Αν δεν το πράξουμε θα επιβεβαιώσουμε τον κ. Ευθυμίου και την κυβέρνηση! Θα είμαστε απλά τα πρόβατα της Ελλάδος! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!


http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου