Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Το μεσημέρι η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της "αξίζει να το δεις" στον Αντ1, παρουσίασε μία Αφρικάνα λαθρομετανάστρια 23 ετών και έκανε προπαγάνδα υπέρ της χορήγησης Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Καλεσμένη της επίσης ήταν , η υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ , Θεωδόρα Τζακρή, όπου και εξηγούσε για το πως θα πάρουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ελληνική Ιθαγένεια..

Υπήρχαν βέβαια και αρκετοί λαθρομετανάστες και παιδιά αυτών μέσα στο στούντιο , όπου χειροκρόταγαν σε κάθε έκκληση της Τατιάνας να χορηγηθεί Ελληνική Ιθαγένεια σε αυτούς..

Περιτό να σας πούμε ότι τα τηλέφωνα του ΑΝΤ1 κατακλύστηκαν από ακροατές που διαμαρτύρονταν , με αποτέλεσμα να τελειώσει απότομα η εκπομπή..

Γιαυτό θα πρέπει να τους κατακλύσουμε με emails διαμαρτυρίας.
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ !!!

Τα παρακάτω emails , είναι φόρμες επικοινωνίας όπου βάζουμε το όνομα μας , το email μας , το θέμα και το κείμενο που θέλουμε να γράψουμε. Προσοχή δίνουμε στην φωτογραφία με τα σύμβολα , όπου θα πρέπει να τα αντιγράψουμε σωστά (στην φόρμα) για να μπορέσει ο υπολογιστής να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι και να αποδεχτεί το email που θα τους στείλουμε.

Το email του ANT1 είναι : http://www.antenna.gr/node/1230


To email του Νίκου Ευαγγελάτου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: http://www.newsit.gr/


Το email της Τατιάνας Σταφανίδου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: http://www.tatianasteam.gr/


έχουν και προφίλ στο Facebook

Τα προφίλ είναι :

Newsit : http://www.facebook.com/pages/NewsIt/170069547711


Τατιάνα Στεφανίδου : http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000538905965

Επίσης έχουμε ετοιμάσει 3 emails για αυτούς που δεν ξέρουν τι ακριβώς να γράψουν. Τα αντιγράφουν και τα στέλνουν και στους 3 αποδέκτες που περιγράψαμε πιο πάνω.

Τα σχολια που θα κανουμε ,εαν θελουμε να γραψουμε τυποποιημενα σχολια και να κερδίσουμε χρονο ,ειναι για την Τατιανα

1.
Κυρια Στεφανιδου δεν απευθύνεστε σε κάφρους,η ιθαγένεια δεν ειναι σημαία ευκαιρίας,το να αποφασίζει κάποιος που δεν είναι Έλληνας,στον τόπο μου για μένα,δεν του λύνει τα προβλήματα,δημιουργεί προβλήματα σε μας,τους Έλληνες.Είναι πολλά τα λεφτά Τατιάνα,αλλά έχεις ήδη αρκετά,εάν είσαι τόσο πονόψυχη,λύσε τα προβλήματα αυτών για τους οποίους ενδιαφέρεσαι,μοιράζοντας την τεράστια περιουσία που έκανες υπηρετώντας δημοσιογραφικά συμφέροντα,έχεις να δώσεις και στην Αφρικάνα και στην Αλβανίδα,μην πας να ξοδέψεις την μόνη περιουσία που έχει ο ο φτωχός Έλληνας......την Ελληνική του ταυτότητα,δεν σου ανήκει και δεν είσαι ο ΘΕΟς για να μοιράζεις ιθαγένειες.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΑΦΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

2.
προς τον ΑΝΤ1

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΕΝΝΑ
Ειναι λυπηρό,παχυλά αμοιβόμενοι δημοσιογράφοι[???]όπως η κ.Στεφανίδου,να χρησιμοποιούν τον σταθμό σας για συστηματική ανθελληνική ρατσιστική συμπεριφορά,η κ.Στεφανίδου,με δικαιολογίες ψευτοανθρωπισμού,μεθοδεύει την μαζική πλύση εγκεφάλου ενάντια στους Έλληνες,κατηγορώντας τους για ρατσιστές,απαιτώντας την σταδιακή Αφρικανοποίηση ,Αλβανοποίηση και Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.Ο εμετός είναι αρκετός και ξεχειλίζει, έφτασε στο σημείο να προπαγανδίζει την μπούργκα ,και την απόδοση ιθαγένειας ,ως την πανάκεια για την επίλυση κάθε προβλήματος κάθε αλλοδαπού.ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΟΥΜΕΘΑ,Ο ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ????ή απώλεσε κάθε αίσθηση Ελληνικότητας,επιπλέον,καλό θα ήταν να επισημάνετε στην Τατιανα, ότι το παραμύθι περί ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ δεν πουλά......διαβάσαμε και μάθαμε....ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ....ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

3.
προς τον Ευαγγελάτο

Νικολάκη....μάζεψε την γυναίκα σου ,η Ισλαμολάγνεια της και η Αφρικανολατρεία της....είναι ολίγον τι ύποπτη..


Aπο.. http://hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου