Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΙΝΑ ΜΠΕΗ - ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΕΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125-127, 11524
ΤΗΛ: 210.6920266- 210.6913374
Email: press@ypernomarhia.gr
http://www.ypernomarhia.gr/
16-12-2009

ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΕΗ

ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ (σ.σ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ)
(18-12-2009)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς κ. Ντίνα Μπέη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι μετανάστες δεν είναι απειλή. Οι έλληνες γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μετανάστης και τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους.
Γι’ αυτό παρά τα φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας, καχυποψίας και κοινωνικού αποκλεισμού που καταγράφονται, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.
Οι μετανάστες αν ενταχθούν νόμιμα στο δυναμικό της χώρας μπορούν να συμβάλουν ευεργετικά ακόμα και στην έξοδο από την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε.
Στο πλαίσιο αυτό θεωρώ ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση η πρόσφατη εξαγγελία της κυβέρνησης για την ασφάλιση όλων των μεταναστών που εργάζονται στην πατρίδα μας.
Μαζί μάλιστα με μέτρα όπως η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας για τη «δεύτερη γενιά» μεταναστών ανοίγουν το δρόμο την ισότιμης και πλήρους ένταξης των μεταναστών στη ζωή της χώρας».

1 σχόλιο:

 1. Ευχαριστούμε αλλά Δέν πέρνουμε.

  Εχουμε μπουχτίσει με τον Υπερβολικό αριθμό λαθρομεταναστών, καιρός λοιπόν να πάψουμε να ασχολούμαστε με τους Λάθρο και ας ασχοληθούμε με την δική μας ζωή και την ποιότητα της  Σχετ.
  http://kyameftopedioareos.blogspot.com
  http://polmarkarch.wordpress.com

  http://www.asda.gr/elxoroi

  ΑπάντησηΔιαγραφή