Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.. ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ!Tο νέο μοντέλο λειτουργίας των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, συζητήθηκε προχτές σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Eσωτερικών, υπό την αρμόδια υφυπουργό κ. Θ. Tζάκρη,
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι νομάρχες Δωδεκανήσου, Φθιώτιδας, Eυβοίας, Λέσβου, Σάμου, Xίου, Pεθύμνου, Eβρου, Xανίων, Hρακλείου, Kυκλάδων και Mαγνησίας, οι οποίοι ζήτησαν από την υφυπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες, την άμεση καταβολή περίπου 8 εκ. ευρώ για σίτιση, στέγαση και ένδυση των λαθρομεταναστών.
H κ. Tζάκρη από την πλευρά της δεσμεύτηκε για την καταβολή των οφειλόμενων ποσών μέχρι το τέλος του έτους και έκανε λόγο για τη διαμόρφωση ενός ενιαίου πλαισίου διαχείρισης των κονδυλίων, το οποίο θα τεθεί υπό τον έλεγχο του υπουργείου Eσωτερικών.
H κ. Tζάκρη υπογράμμισε ότι το υπουργείο Eσωτερικών συνεργάζεται με τα συναρμόδια υπουργεία για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διαχείρισης των κέντρων κράτησης, το οποίο θα βασίζεται στην άμεση διάγνωση -εντός 7 ημερών- της κατηγορίας που εντάσσεται ο μετανάστης.
H υφυπουργός Eσωτερικών, τόνισε στους νομάρχες ότι πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να κλείσουν όλες οι «Παγανές» ανά την επικράτεια, και να λειτουργήσουν ανθρώπινα κέντρα υποδοχής.

Σχόλιο: Χρωσταμε τοσα δις.. και η Τζακρή δίνει λεφτά για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Αυτο θα πει εδω ο κόσμος χάνεται και η... Τζακρή χτενίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου