Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

"Φοβικά σχόλια" βλέπει το in.gr (μετά τα "Νέα" και "Βήμα")


Τί εννοούν ως φοβικά σχόλια; Το επεξηγηματικό με παραδείγματα σχόλιο μου για το ποια "παιδιά" θα παίρνουν ιθαγένεια είναι "φοβικό"; Το σχόλιο μου για το πώς επικίνδυνοι μετανάστες πρώτης γεννιάς θα παίρνουν ιθαγένεια είναι φοβικό; Η επισήμανση πως η "Δανία του Νότου" που προωθεί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματική Δανία είναι "φοβική"; Η επισήμανση πως η μεταφορά της Πολιτογράφησης από το ΥΠΕΣ στην Περιφέρεια και η υποχρέωση της Αστυνομίας να εκφράσει γνώμη εν μέσω ενεργών ερευνών κάνουν τη διαδικασία περισσότερο διαβλητή είναι "φοβική"; Η επισήμανση πως σύμφωνα με μετρήσεις πολλοί μετανάστες είναι εχθρικοί ή αδιάφοροι προς την Ελλάδα και η υποχρέωση αιτιολόγησης απορρίψεων είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια είναι "φοβική"; Η επισήμανση από 6 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες πως οι μετανάστες ψηφίζουν Αριστερά, και γι' αυτό θέλει το ΠΑΣΟΚ να τους πολιτογραφήσει είναι "φοβική";

Μην προσπαθείτε, κύριοι του in.gr, να εμφανίσετε την αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στις προχειρότητες και υστεροβουλίες του ΠΑΣΟΚ ως "καρικατούρα".

Οι Έλληνες πολίτες έχουν γνώμη και άποψη και συνεχίζουν να την εκφράζουν κόσμια και με επιχειρήματα στο opengov.gr.

Στην άλλη πλευρά που αναλώνεται σε συναισθηματισμούς και τσιτάτα καλών προθέσεων και μεγαλοψυχίας προς τους μετανάστες, εντελώς άσχετα όμως με την ουσία του νομοσχεδίου πρέπει να αναζητήσετε την "φοβία".

Γιατί "φοβούνται" πράγματι μερικοί από τη "δημοκρατική" παράταξη να εκφραστεί ο λαός με Δημοψήφισμα, για να γίνουμε και εμείς "Δανοί του Νότου".

Φοβικά σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική
Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα www.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών.

Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου