Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΑΦΡA ΑΛ ΣΑΛΕΧ: ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!


Προκλητική η Αλ Σάλεχ δήλωσε για τον βιασμό της 27χρονης Ελληνίδας από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «…Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.»

Ακούμε και ζούμε τα άκρως γελοία και τα απίστευτα, ωστόσο τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο υποκριτικό βαθμό, που τα άξια τέκνα της Νέας Τάξης, εκτός από άνεση έχουν και αυτοπεποίθηση, και σε αντίθεση με τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι ασφυκτιούν, μπορούν και λένε ότι να’ ναι ενάντια σε οποιαδήποτε ορθή, ειρηνική και πολιτισμένη βούληση.

Η κυρία Αλ Σαλέχ λοιπόν, αφού δέχθηκε δεκάδες μηνύματα αγανάκτησης και περιφρόνησης, έγραψε το παρακάτω στην προσωπική της ιστοσελίδα η οποία ιστοσελίδα μην ξεχνάμε περιείχε εικόνες από τη συγκέντρωση των κατοίκων στην Oμόνοια τραβηγμένες δε μέσα από το κτήριο του παλιού εφετείου:

“Προφανώς καταδικάζω και το βιασμό της κοπέλας αλλά και όποια άλλη εγκληματική ενέργεια από όποιον κι αν προέρχεται, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, θρησκείας, χρώματος. Από την πλευρά μου, μίλησα με αυτούς που έπρεπε. Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.”

Ευθυνόμαστε λοιπόν όλοι, και κυρίως οι Εθνικιστές, διότι οι Αφγανοί βίασαν την κοπέλα. Εμείς που λέμε από καιρού ότι αποτελούν εγκληματικά στοιχεία κι ότι είναι ούτως ή άλλως παράνομοι.

Εκτός από το παραλογισμό αυτό, το «προφανώς καταδικάζω και το βιασμό της κοπέλας αλλά και όποια άλλη εγκληματική ενέργεια από όποιον κι αν προέρχεται» θα μπορούσε να γίνει πιστευτό, εφόσον φυσικά «καταδίκαζε» συγκεκριμένες ενέργειες αλλά κάτι μας λέει καθαρά, ότι κράτος, αντιπολίτευση, αστυνομία, «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές», λειτουργούν σε επίπεδο άψογης χαϊδεύουν τα αυτιά κάποιων, για να καταστρέφουν και να βιάζουν άφοβα..

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες απο την "δράση" της συμβούλου του Υπουργού Προστασίας Πολίτη, Αφρα Αλ Σαλέχ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου