Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ‘’ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ’’ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ’’’ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΣΤΟ EXTRA 3





Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2010

Aπό τη πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να θέσει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες και την απόδοση ιθαγένειας στους τριτοκοσμικούς εισβολείς διαλύοντας έτσι το Ελληνικό Έθνος σταθήκαμε στη πρώτη γραμμή της Αντίστασης πλάι σε όλους εκείνους που έχουν τις ίδιες προθέσεις με εμάς. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι αλλά όλοι μαζί.

Διαδώσαμε την αντίθεση μας με πράξεις δουλεύοντας και μέσα στα πλαίσια του διαδικτύου αλλά κυρίως στο δρόμο. Αυτή ήταν άλλωστε η πρόθεση μας από την αρχή. Γιατί δεν είχαμε, ούτε έχουμε καμιά αυταπάτη περί του αντιθέτου. Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο θα ανατραπεί στο δρόμο και μόνο αν η λαϊκή αντίδραση εκφραστεί δυναμικά ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα πετύχουμε το σκοπό μας.

Στα πλαίσια αυτά έγινε και η χτεσινή ειρηνική παρέμβαση μας στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και την εκπομπή ''Ιστός της Αράχνης'' του κ. Άρη Σπίνου. Εμείς δεν έχουμε μάθει να σπάμε και να καταστρέφουμε περιουσίες για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των καναλιών των μεγαλοεργολάβων. Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο που επιτελούν και τη μονομέρεια που επιδεικνύουν.

Η χτεσινή παρέμβασή μας στόχο είχε να αποδείξουμε στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής ότι δεν αρκούν τα λόγια, τα χαρτιά και οι υπογραφές. Αν δεν κάνουμε όλοι την υπέρβασή μας και δεν εντατικοποιήσουμε τώρα τον Αγώνα μας η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η αντιπροσωπεία μας θεωρούμε πως πέρασε το μήνυμα που έπρεπε παρ' όλη την απειρία της σε τέτοια δεδομένα.

Ζητάμε την κατανόηση σας για το αν κάποια από τα λεγόμενα μας δεν εκφράστηκαν σωστά και δημιούργησαν τυχόν παρανοήσεις. Ποτέ δεν είπαμε πως θέλουμε να ξεπουληθεί η Μακεδονία ή το Αιγαίο. Και πως είναι δυνατόν να υπονοείται κάτι τέτοιο όταν έχουμε συμμετάσχει σε δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των προσκυνημένων πολιτικάντηδων. Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Φλώρινα και το τελευταίο άκρο των συνόρων μας, στο φυλάκιο της Νίκης μαζί με άλλους Συμμαχητές μας.

Όταν επί διημέρου (28-29 Μαρτίου 2009) κατασκηνώσαμε έξω από την εγκαταλελειμμένη οικία του πρωτομάστορα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλου Μελά απαιτώντας από την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα για τη σωτηρία του οικήματος και τον χαρακτηρισμό του ως Εθνικό μνημείο και με την κινητοποίηση μας πιέσαμε τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα αυτονόητα, για τα οποία δεσμεύτηκαν μία μέρα μετά και ελήφθη οριστική απόφαση του Κεντρικού Συμβούλιου Νεοτέρων Μνημείων για τον χαρακτηρισμό της οικίας ως Εθνικό Μνημείο το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους. Aπλά με μια υπερβολή που διατυπώθηκε εσφαλμένα θέλαμε να καταδείξουμε πως ο Εθνοκτόνος χαρακτήρας αυτού του Νομοσχεδίου είναι τέτοιος που στο μέλλον ίσως να μην υπάρχει συμπαγής Εθνικός κορμός που να μπορεί να διεκδικεί ακόμη και την εως τώρα απελευθερωμένη μας Πατρίδα…

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην εκπομπή αλλά και μετά την αποχώρησή μας θέλησαν να μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες χαρακτηρίζοντας ακραίο το σύνθημα στο πανό μας. Αλήθεια πόσο ακραία μπορεί να φαντάζει η φράση του Γέρου του Μωριά ''Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους''; Δεν μπορεί παρά να αποτελεί Τιμή για μας όταν προσπαθούν να μας βάλουν αυτές τις ταμπέλες τοποθετώντας μας στην ίδια κατηγορία με τον Αρχιστράτηγο της Εθνεγερσίας.

Τέλος, δεν θεωρούμε πως αξίζει να σχολιάσουμε τη στάση του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αϊβαλιώτη ο οποίος απαξίωσε με τη συμπεριφορά του όχι εμάς αλλά τους ψηφοφόρους του κόμματός του στο σύνολό τους.

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου