Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ...


...
ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ....
Δεν θα αδικήσουμε με αριθμούς την σημερινή συγκέντρωση και πορεία... Θα πούμε μόνο πως την ώρα που έπρεπε ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ απ' ακρου εις ακρον (γεμάτα και τα σκαλοπάτια της παλιά Βουλής) κι ο κόσμος ξεχείλισε στα δύο ρεύματα της Σταδίου... Κι όταν κατέβηκαν όλοι στο δρόμο να πάρουν θέση για την πορεία... ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ η Γαλανόλευκη Σταδίου... ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (σ' αυτήν τουλάχιστον την περίπτωση) ΜΕΤΡΑΕΙ... Αλλά μετράει και το ΠΑΘΟΣ και ο ΠΑΛΜΟΣ και η ΔΥΝΑΜΗ που πλημύρρισε το κέντρο της Αθήνας... Όσο για την θλιβερή παρέα των βρωμιαραίων μερικά μέτρα παραπάνω δεν αξίζει κανείς να ασχολήθει. Θα ασχοληθούν μαζί τους τα αφεντικά τους γιατί απέτυχαν να μας σταματήσουν...

H πορεία που σύμφωνα με το "έγκυρο" indymedia δεν έγινε!!!Απόσπασμα από την πορεία που σύμφωνα με τους "έγκυρους" του indymedia δεν έγινε ποτέ!!!
Καθώς όπως γράφουν δεν συγκεντρώθηκαν παραπάνω από 100 πατριώτες!!!!
οκ μάγκες...έτσι να λέτε εσείς για να αυτοικανοποιήστε...και να σας πιστεύουν τα πιτσιρίκια και τα πρόβατα... εσείς θα λέτε 100;;;.....εμείς θα λέμε ούτε 50!!!....τι 50;;;;....ούτε καν που μαζευτήκαμε γιατί μας κάνατε ντα από την ασφάλεια του ασύλου!!!
Άντε τώρα να παίξετε τους "κλέφτες και αστυνόμους" με τα ματ του αντιεξουσιαστή Χρυσοχοίδη...
Ξέρετε τον τρόπο...πετάμε καμμια πέτρα και γρήγορα πίσω στο άσυλο!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου