Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Αίσχος: Το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης της Θεσσαλονίκης διακινεί βιβλία με φιλοσκοπιανή προπαγάνδα. ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑΑ Ι Σ Χ Ο Σ.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη (λίγα μέτρα πάνω από την πλατεία Ναυαρίνου) ένα από τα πιο κεντρικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης το "Μαλλιάρης παιδεία" αναπαράγει την πιο άθλια ανθελληνική φιλοσκοπιανή προπαγάνδα διαθέτοντας προς πώληση το ΕΛΛΗΝΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΛΕΞΙΚΟ του Βασκου Καρατζά.Η μακεδονική γλώσσα (μακεντόντσι) αποτελεί μία από τις σύγχρονες γλώσσες των Βαλκανίων. Αποτελεί τη μητρική γλώσσα των Μακεδόνων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και των εθνικών μακεδονικών μειονοτήτων που κατοικούν σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.


Μάλιστα,
"Μακεδονική γλώσσα(μακεντόνσκι)",
"Δημοκρατία της Μακεδονίας" και
"εθνική μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα λοιπόν.

Ο γνωστός προασπιστής του Ουράνιου τόξου Δημήτρης Λιθοξόου γράφει σχετικά με το "Λεξικό" αυτό στη σελίδα του ( http://lithoksou.net/leksiko.html ):

"Η έκδοση ενός ελληνομακεδονικού λεξικού αποτελούσε τακτικό στόχο του οργανωμένου μακεδονικού κινήματος εδώ και δώδεκα χρόνια. Ο στόχος αυτός διατυπώθηκε στο μανιφέστο του Ουράνιου Τόξου, που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 1997..."

Μπήκαμε στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης παιδεία" και φωτογραφίσαμε ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στο διάζωμα με τα Λεξικά (μπαίνοντας μέσα, και κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αριστερά, πίσω από το γκισέ).


Επειδή

το εν λόγω "Λεξικό" στερείται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας και ακρίβειας και το μόνο που πετυχαίνει είναι να αναπαράγει (ενδεικτικά στον πρόλογό του) την άθλια σκοπιανή προπαγάνδα

η προώθηση τέτοιων απόψεων πέρα από κατάπτυστες αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)

στο βωμό του κέρδους δεν είναι δυνατόν να προσβάλλεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η ταυτότητά μας

Γι αυτό

Καλούμε τώρα

σε άμεσο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ

στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης-παιδεία"

μέχρι να αποσύρει το ψευδεπίγραφο Λεξικό που εξέδωσαν οι γνωστοί ανθέλληνες Βοσκόπουλος-Παρίσης.

πηγή:ΑντιΠαρακμή

1 σχόλιο: